Posljednja Geraltova avantura samo što nije stigla, a kao pripremu za njen grandiozni dolazak razvojni tim CD Projekt Red izdao je poprilično veliku zakrpu s kojom mijenjaju neke osnovne stvari unutar igre. Zakrpa pod brojem 1.2 dostupna je za sve tri platforme za koje je ovaj odlični RPG izašao (PC, Xbox One, PS4), a što točno donosi saznajte u nastavku.


Zakrpa za The Witcher 3 donosi drastično promijenjeno sučelje i inventar

Iako CD Projekt zna pošteno odraditi priču i stvoriti svijet koji će vas uvući, navigacija inventarom i korisničkim sučeljem nije im bila jača strana. Budući da je to u RPG-ovima dosta bitno jer stalno poput pravih virtualnih hrčaka skupljate sve što vam se nađe na putu, snalaženje i korištenje inventara znalo je biti frustrirajuće.

Nakon izlaska igre u lipnju prošle godine, razvojni je tim napravio nekoliko koraka u dobrom smjeru, a sada su odlučili gotovo u potpunosti redizajnirati inventar, mapu i pretraživanje questova kako bi igračima bilo jednostavnije. Nakon puno sati provedenih u svijetu Witchera promjena zahtijeva period navikavanja, ali je sve definitivno preglednije nego što je bilo.

Osim toga, za sve ljubitelje kartaške igre Gwent koja se nalazi unutar same igre, napokon je ubačen quest koji će vam pomoći da pratite točno koje vam karte nedostaju i gdje ih možete pronaći kako bi vam skupljanje omiljenog decka bilo mnogo lakše.

Za kraj tu je brdo ispravaka vezanih uz questove, gameplay i prvu ekspanziju Hearts of Stone, pa ako ste imali nekih problema ova zakrpa bi vam ih trebala riješiti. Da se znate psihički pripremiti, težina nadogradnje iznosi 5 gigabajta, a sve promjene koja ona donosi možete pročitati ovdje.

Ekspanzija Blood and Wine je, kao što smo već pisali, posljednja ekspanzija za ovu igru, a postoji velika mogućnost da je Witcher 3 posljednja igra u tom serijalu. U svakom slučaju, veselimo se posljednjem druženju s karizmatičnim Bijelim vukom i budućim projektima poljskog razvojnog studija CD Projekt Red.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *