Telltale je prvi put opširnije počeo pričati o trećoj sezoni svoje najpopularnije avanture, The Walking Dead, na ovogodišnjem San Diego Comic Conu. Od tada su objavili nešto više detalja, a najnovije informacije koje su nam stigle s PAX-a koji je upravo završio jesu okvirni datum izlaska i njen puni naziv.Treća sezona The Walking Deada stiže nam u studenome

Telltale je na PAX-u održao kratku konferenciju na kojoj su objavili kako The Walking Dead: The Telltale Series – A New Frontier izlazi u studenome te kako će biti dostupan za PC, konzole i mobilne platforme. Prema dosadašnjem trendu “konzole” bi trebalo značiti Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 i PS Vita, a budući da Telltale nije rekao ništa drugačije vjerujemo da će tako i ostati.

“Ova treća, nova sezona bit će nastavak onoga što se dogodilo prije u našoj priči, kao i novi početak smješten četiri godine nakon događanja iz prve sezone. Kao uznemirujuća i užasavajuća drama, A New Frontier će istražiti predjele koji nadilaze samo preživljavanje u svijetu prepunom živih mrtvaca i pratiti naše likove koji će se suočiti s novim pravilima reda i pravde u zemlji koju ostatak čovječanstva brutalno vraća nazad i otkriva.”

Popularna junakinja Clementine i dalje se nalazi u igri, a osim nje upravljat ćete čovjekom koji se prvi put pojavljuje u serijalu – Javierom. A New Frontier bit će dostupan u standardnom epizodičnom izdanju, a ako želite moći ćete odmah kupiti i Season Pass da odmah imate svaku novu epizodu kada izađe. Kako se studeni bude bližio, tako će Telltale objaviti više informacija, a do tada možete pratiti Twitter i Facebook profile ako želite biti u toku.

the walking dead: a new frontier

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *