Razvojni tim Spiders i izdavač Focus Home Interactive službenom su objavom priopćili neke nove informacije o nadolazećem znanstveno-fantastičnom RPG-u smještenom na Crvenom planetu, The Technomancer. Osim vijesti o kratkoj odgodi igre pripremili su i novi trailer.


Kompanjoni koji će vam se pridružiti u avanturi

Novi video koji je pripremljen za ovu priliku bavi se Companionima, odnosno pratiteljima koje možete povesti sa sobom i bolje ih upoznati. Svaki od njih ima svoju priču za ispričati i razloge zbog kojih će vam se pridružiti, a u istraživanje svijeta ćete ih sa sobom moći povesti dvoje.

Osim priča, pratitelji imaju jedinstvene vještine i način borbe, pa razvojni tim kaže da dobro razmislite prije nego što se odlučite za nekog i da ih birate tako da dopunjuju vaš stil igranja. Nakon što izabranici krenu s vama na put, dobivat će iskustvo kao i vi te ćete im moći birati i modificirati opremu kad god vam to odgovara.

The Technomancer je treća igra koju razvija francuski tim Spiders – prve dvije su bile Mars: War Logs i Bound By Flame – a ni jedna od njih nije bila pretjerano uspješna. Hoće li im treći pokušaj donijeti uspjeh i sreću, saznat ćemo 28. lipnja (umjesto prethodno najavljenog 21. lipnja) kada će postati dostupna za PC, Xbox One i PlayStation 4. Više detalja možete pročitati na službenim stranicama.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *