Overwatch, nova Blizzardova uzdanica, ponovno diže prašinu u sljedećoj fazi zatvorenog beta testiranja. Igra je plijenila pažnju još od kada je prvi puta najavljena na Blizzconu 2014., a sav potencijal prikazan je u prošlogodišnjoj zatvorenoj beti. Danas je jedan o najočekivanijih eSports naslova godine, gdje smo sigurni da će, uz Blizzardovu podršku, ispuniti sva očekivanja fanova.


Overwatch predstavlja kombinaciju FPS napucavanja i LoL uloga

Ukoliko se do sada niste susreli s naslovom, radi se o pucačini u kojoj posjedujete razne uloge, slično igrama LoL i DOTA, što igračima pruža jedno sasvim novo iskustvo. Igra će biti dostupna na PC-u, PS4 i Xbox One, tako da je Blizzard i na tom području proširio horizonte. S druge strane, ako ste imali sreću da imate beta pristup igri,  Overwatch možete ponovno zaigrati 09. ovog mjeseca.

Igra se vraća sa dosta novog sadržaja, tako je tu novi sistem napredovanja, dvije nove mape, novi game mode i još dosta balansiranja postojećih heroja i manjih zakrpa. Blizzard će tjedan dana kasnije, točnije 16. veljače, otvoriti i potpuno novo tržište s lansiranjem bete  za Azijsku regiju. Neka od velikih imena u svijetu eSportsa, kao EnVyUs i SK Gaming već okupljaju timove za novu Blizzardovu uspješnicu, uvjerni smo da će njihov primjer sljediti i ostali.

Nakon povratka closed beta testiranja, Blizzard će ponovo početi slati pozinvice za Overwatch beta testiranje, zato provjeravajte Battle.net i svoje mailove. Sve vijesti vezane uz Overwatch, možete pratiti na Overwatch Adria, a mi vam donosimo prošlogodišnji trailer:

 

 

Objavio Luka "level" Marušić

eSports enthusiast

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *