Tom Clancy’s The Division izašao je početkom ožujka ove godine, a budući da je igra već više manje otišla u zaborav čini se da je od toga prošlo puno dulje. Ubisoft se svejedno ne predaje i ogromnom nadogradnjom pod brojem 1.4 želi udahnuti novi život u svoju online pucačinu iz trećeg lica koja je smještena u post-apokaliptičnom New Yorku.


Zakrpa 1.4 iz temelja mijenja The Division

Razvojni tim već neko vrijeme priča o velikoj nadogradnji koju priprema za igru, a sada je ona dostupna na sve tri platforme na kojima možete The Division igrati. Jednostavno nazvana “Nadogradnja 1.4” ima popis promjena za čije čitanje možete izdvojiti barem deset minuta, ako ne i više. Glavna novost je mogućnost biranja nečega što je tim nazvao World Tiers pomoću kojih se sada otvoreni svijet prilagođava levelima igrača.

Zbog toga sada više nije nužno odlaziti u zloglasni Dark Zone u kojem ste putem PvP morali dalje nadograđivati svog lika. To je sada moguće i u PvE zonama, a rangovi između kojih možete birati jesu 30, 31, 32 i 33. Svaki level naravno ima prilagođene nagrade i neprijatelje, a od 31. levela možete igrati Challenge modove i Incursion mod.

Uz veliku prilagodbu PvE modu, od svih NPC-eva sada možete dobiti High-End i Set opremu. Sve ove promjene smanjuju grind na kojeg se većina igrača žalila kada je igra tek izašla. Sve promjene koje su implementirane ovom nadogradnjom možete detaljno proučiti na službenim stranicama.

The Division je dostupan za igranje na računalima, Xboxu One i PlayStationu 4, ako ga želite kupiti možete ga potražiti na Steamu, Uplayju i Humbleu, Microsoftovoj trgovini i PSN trgovini. Igra je od kritičara dobila podijeljene ocjene, a ako želite saznati čime se sve u igri možete baviti zaputite se ovdje.

the division 1.4

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *