Na Steamu već neko vrijeme uglavnom vladaju survival igre, a The Culling je jedna od njih. Igra koja je zamišljena u Battle Royale stilu nalazi se u Early Access obliku od 4. ožujka prošle godine, a zaigrao ju je dosta velik broj igrača. U zadnje vrijeme igra je nažalost na Valveovom servisu prikupila uglavnom negativne recenzije koje će možda popraviti nova besplatna nadogradnja.


The Big House je najveća nadogradnja za The Culling do sada

Kao i sve ostale igre koje se nalaze u Early Accessu, The Culling često dobiva nadogradnje i promjene. To je također jedan od razloga zbog kojeg su se ocjene igrača toliko promijenile u zadnje vrijeme, a možda će razvojnom timu Xaviant Games ova imena The Big House pomoći da je vrate na pravi put.

Ukratko, ova nadogradnja ubacuje potpuno novu mapu, više načina za igranje, nove stvari za sakupljanje, mogućnost prikupljanja XP-a i leveliranje te velik broj drugih promjena koje balansiraju igru i ispravljaju bugove. Ako želite detaljno proučiti sve što je razvojni tim pripremio, bacite oko na popis promjena na Steamu.

Zasad je The Culling dostupan samo za PC, ali će se uskoro moći pridružiti i vlasnici Xboxa One putem Xbox One Preview programa. Princip je isti kao na Early Accessu, samo se drugačije zove, a postat će dostupan do kraja prve polovice 2017. godine. Ispod teksta možete pogledati trailer za novu nadogradnju, dok više informacija možete pročitati na ovim stranicama.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *