Dugovječni borilački serijal Tekken već dosta godina hibernira. Zanemarimo li Tekken Tag Tournament 2 koji je izašao 2011. godine, posljednji pravi nastavak imena Tekken 6 izašao je prije deset godina. Izdavač i razvojni studio Bandai Namco najavio je novu igru u serijalu prije tri godine, a do sada su je mogli zaigrati samo Japanci u svojim arkadama. Tekken 7 je trebao na konzole i PC stići početkom ove godine, ali je datum izlaska pomaknut na lipanj i izdan je novi trailer.


Novi datum izlaska za Tekken 7 pomaknut je u prvi ljetni mjesec

Prije ove objave, Bandai je trebao izdati igru do kraja prvog tromjesečja, no zbog neobjavljenih razloga su ga odlučili prebaciti na 2. lipanj. Novi nastavak popularne borilačke igre izaći će istovremeno za PC, Xbox One i PlayStation 4, a razvojni je tim objavio i neke likove koji će tada pokazati svoja lica.

Gost u Tekkenu 7 je borac Akuma iz serijala Street Fighter koji sa sobom od tamo donosi svoje pokrete i specijalne napade. Svi oni koji kupe igru prije nego što ona izađe moći će zaigrati s Elizom koja se zadnji put pojavila u Tekken Revolutionu, a ako uz igru uzmete i Season Pass dobit ćete pristup većem broju likova, staza, novom, zasad nepoznatom modu te metalik odjećom za 35 likova koji će biti dostupni nakon što se pojavi na tržištu.

Predbilježbe za PC verziju možete odraditi putem Steama te možete birati između obične i Deluxe verzije – prva košta 49,99 eura, druga se prodaje za 74,98 i uključuje Season Pass. Ako vas zanimaju Xbox One ili PS4 verzija, posjetite hrvatsku PSN trgovinu ili Microsoftovu trgovinu. Ispod teksta možete pogledati najnoviji trailer, a za više detalja o novom Tekkenu zaputite se na službene stranice.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *