Imali smo muslimane, Talijane i gusare – što nas sljedeće čeka u raznolikom Assassin’s Creed serijalu? O kojem god nastavku govorimo, glavna zamjerka bi mogla biti trajanje igre. Misije ‘sa strane’ nisu pretežito zabavne što igru čini linearnim iskustvom, a kao takvo završi puno prije nego što bismo htjeli. Nakon prelaska igre i otkrivanja cijele priče, gameri moraju sjesti i čekati da Ubisoft razvije sljedeći naslov u nizu kako bi nastavili svoje avanture u ulozi povijesnog ubojice.


Hoće li tihe virtualne ubojice napokon vidjeti Egipat?

Kao što to inače biva, detalji oko sljedećeg nastavka su skriveni bolje od Bigfoota. Iako smo u prošloj godini imali nove Assassin’s Creed igre, 2016. je prva godina bez glavnog naslova koji pomiče priču pa su fanovi serijala sve više nestrpljivi te pretpostavljaju da je 2017. godina sljedećeg pravog nastavka.

Smatramo da je to razumna pretpostavka, a PCGamer se slaže s nama: okupili su sve poznate glasine oko sljedećeg AC u redu, od kojih su neke gotovo potvrđene dok su druge većinom nagađanje.

Glavna glasina je da će se sljedeći Assassin’s Creed odvijati u starom Egiptu. Kotaku, čije su prethodne reportaže na temu bile točne, navodi nekoliko sigurnih izvora koji garantiraju egipatski Assassin’s Creed u, po svemu sudeći, 2017.. Kako to razdoblje u povijesti nije detaljno dokumentirano, za očekivati je da će Ubisoft poprilično improvizirati, što bi moglo zasmetati neke fanove.

Manje reputabilni izvori navode da će sljedeći Assassin’s Creed imati izraženiji open world koji će biti tri puta veći od onog u Black Flag te će RPG elementi biti mnogo izraženiji. I dok bi ove inovacije mogle znatno produžiti trajanje igre, na PCGameru smatraju da bi također mogle smanjiti dosadašnji fokus na oprez i kamuflažu. Od ostalih novosti koje izvor navodi, najzanimljivija je ta da će igrač moći kontrolirati vlastitog orla, što bi bilo proširenje na dosadašnji eagle vision.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *