Došlo je to doba godine. Iako smo sada kao igrači već naviknuti na konstantne rasprodaje i unatoč tome što su druga dva velika servisa, GOG i Humble, odradili svoje ljetne popuste, stiže ona za koju većina igrača dobro zna – Steam Summer Sale. Kao i proteklih nekoliko godina, datum je objavljen prije nego što je sam Valve to bio spreman napraviti, a čast je ovog puta imao Paypal.


Pripremite novčanike, rasprodaja na Steamu započinje za manje od 24 sata

Službena Twitter stranica britanskog PayPala objavila je kako rasprodaja na Valveovom servisu za digitalnu distribuciju igara započinje sutra te kako će svi oni koji kupuju igre koristeći svoj PayPal račun dobiti 5 funti popusta. To naravno znači da su objavili točan datum početka koji se već neko vrijeme vrti po Redditu i potvrdili ga prije nego što je možda trebalo. Valve je u međuvremenu izjavio kako je datum točan, pa imate manje od 24 sata za psihičku pripremu (ako vam je potrebna).

Steamove ljetne rasprodaje tradicionalno su imale najveće popuste za ogroman broj igara, no situacija se ipak malo promijenila posljednjih nekoliko godina – od micanja “Flash” popusta i ponuda, ukidanja bilo kakvih aktivnosti koje vam omogućuju da ostvarite dodatne popuste, jedino što je ostalo jesu Steam Trading Cards.

Osim toga, igrače više ne raduje sama ta činjenica toliko, jer se na popustu često nađu stare i starije igre koje su se prošle i pretprošle godine prodavale po nižim cijenama. To ipak ne znači da ne među ogromnom šumom igara ne može naći nešto što će vas ovog ljeta razveseliti i barem malo vam olakšati ove vrućine.

Steam Summer Sale 2017 započinje sutra u 19 sati po lokalnome vremenu i trajat će minimalno 10 dana što bi trebalo biti dovoljno vremena da odlučite na što točno želite potrošiti svoje novce. Nadamo se da ćete naići na dobre ponude i da ćete zatim uživati u igrama koje ste si priuštili.

steam summer sale 2017

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *