Razvojni tim Cyanide Studios poznat je po akcijskoj avanturi sa šuljanjem i neobičnim protagonistom koja je izašla prije tri godine – Styx: Master of Shadows. Igra u kojoj igrate kao goblin Styx koji je napunio dva stoljeća i kojemu je zadatak šuljati se, pljačkati i odrađivati plaćeničke zadatke dobila je solidne ocjene i bila popularna među igračima zbog čega je zaslužila nastavak. Styx: Shards of Darkness njegovo je ime i izašao je prije par mjeseci, a sada je izašla demo verzija.


Demo dostupan za PC, konzolaški stiže uskoro

Izdavač Focus Home Interactive objavio je kako je svim zainteresiranim PC igračima putem Steama dostupan besplatan demo za preuzimanje putem kojeg mogu vidjeti da li je igra nešto što bi im se moglo svidjeti. Ova verzija vam omogućuje da istražite tutorial stazu i upoznate se sa Thobenom, odnosno “gradom lopova”.

Uskočit ćete u zeleno tijelo goblina Styxa, šuljati se, uzimati teško zarađene plaće lokalnih čuvara i tu i tamo pokojeg i ubiti. U odnosu na original nadograđene su akrobacije koje moguće izvoditi, leveli su odlično dizajnirani, dostupni su novi alati i naprave koje će pomoći u izvođenju svega toga, a za kraj se spominje “famozni Styxov stav”.

Oni igrači kojima se ove avanture dopadnu do ponedjeljka 12. lipnja mogu kupiti Styx: Shards of Darkness po 40 posto nižoj cijeni, odnosno za 23,99 eura. Vlasnici Xboxa One moći će demo preuzeti ovog petka, dok će oni koji se igraju na PlayStationu 4 morati pričekati ponedjeljak za vidjeti što to igra donosi. Najnoviji trailer koji je objavljen možete pogledati ispod teksta, a sve druge detalje proučiti na službenim stranicama.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *