Xbox One konzola iz Microsoft studija brže se prodaje od svog Xbox 360 prethodnika, no i dalje dosta zaostaje za svojom Playstation 4 konkurencijom. Nadolazeći tjedan s nestrpljenjem isčekujemo novu inačicu Electronic Entertainment Expo sajma, odnosno popularno poznatog pod svojom kraticom E3, te bi isti mogao iznenaditi Xbox fanove sa nekim novitetima. Točna lista događanja vezanih za Xbox sadržaj biti će objavljena u ponedjeljak. Već je poznato da će kompanija prikazivati već najavljene video igre poput ReCore i Crackdown 3 naslova, no radujemo se i potencijalnim prezentacijama do sad neobjavljenih i još neviđenih igara.


Glasine daleko zanimljivije

E3 sajam je oduvijek poticao svih nas, od gamera, tech entuzijasta do kolumnista, da se krenemo razbacivati glasnima i raspravljati o svemu što bismo mogli od sajma dobiti. Kada je u pitanju Microsoftova konzola ono što je poznato su prezentacije ReCore, Crackdown 3, Halo Wars 2, Gears Of War 4, Scalebound, Cuphead i Minecraft naslova, te noviteta koji nas očekuju na Windows 10 platformi. Dalje od navedene liste nemamo konkretnih informacija što još možemo očekivati na sajmu. Vjerojatno najinteresantniji će biti prikaz modela koji obuhvaća PC i Xbox gaming u jednu zajedničku cjelinu. Također, tu je i popularni Minecraft koji će zasigurno predstaviti nešto novo u svom već bogatom arsenalu kvalitetnih karakteristika dosad implementiranih.


Ono što možemo očekivati od E3 sajma a da nije ujedno i službeno potvrđeno daleko je zanimljivije od većine onog već poznatog, izuzev možda Gears Of War 4 naslova koji se već religiozno prati i napeto isčekuje.

Xbox One Scorpio : Poput Playstation 4 Neo konzole i Microsoft u pripremi ima svoju poboljšanu verziju. Iako bi voljeli nešto više znati vezano za istu, sumjamo da ćemo nešto više saznati s obzirom da će fokus biti na Xbox One Slim verziji, no nikad se nezna.

• Xbox One Slim : Microsoft bi mogao predstaviti tanju verziju svoje konzole. Glasine su da bi ona mogla biti i do 40% manja od trenutne inačice.

State Of Decay 2 : Video igra iz tvrtke Undead Labs bila je hit na Xbox 360 konzoli 2013. godine. Glasine kruže kako bi mogli dobiti uvid u potencijalni nastavak.

Dead Rising 4 : Capcom bi također mogao najaviti novi zombie naslov s obzirom da su nedavno sa Microsoftom uspješno obnovili partnerstvo. Uzmemo li u obzir količinu zabave koju su pružali raniji Dead Rising naslovi nebi nas začudila najava još jednog nastavka.

Forza Horizon 3 : Microsoft ne odustaje od razvoja Forza naslova i to definitivno odobravamo. Uz nedavnu Apex inačicu za Windows 10 platformu za PC, te činjenicu da unazad nekoliko godina Horizon naslovi prate novitete, zakrpe i nastavke koji se pojavljuju u Motorsport kategoriji Forza igara, nadamo se da bi se mogli ugodno iznenaditi trećim u nizu Forza Horizon serijala.

Sea Of Thieves : Znamo da ova video igra postoji, no neznamo hoćemo li više informacija o istoj dobiti na nadolazećem E3 sajmu. Riječ je o nadolazećem naslovu iz studija pod imenom Rare a igra bi uvelike trebala svojim gameplay mehanikom podsjećati na Destiny. Interesantna je i najava da ćemo igrajući sami u potpunosti mijenjati tijek kojim će se priča razvijati.


Svi konkretniji detalji očekuju nas već sutra!

Sve konkretne informacije i što točno možemo ove godine vidjeti na E3 sajmu vezano za Xbox One konzolu znati ćemo ovaj utorak 14.06. u 6:30 ujutro s obzirom da se službena prezentacija održava u Los Angelesu 13.06. s početkom u 21:30 po pacifičkoj vremenskoj zoni. Do tada sve što možemo jest nestrpljivo čekati i nadati se da ćemo ostati ugodno iznenađeni!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *