Između ostalog, popularni Reddit forum je domaćin raznolikim AMA upitnicima: skraćenica stoji za Ask Me Anything i označava teme u kojima slavne figure odgovaraju na mnogobrojna pitanja fanova. Najnoviji i trenutno najpopularniji AMA thread je onaj od Valve osnivača Gabe Newella u kojem je biznismen otkrio fanovima u kojem će se smjeru kretati njegova tvrtka kroz sljedećih par godina.


Valve nastavlja s online i offline igrama te kreće na veliko platno

Pored Steam platforme za skidanje video igara, koja trenutno slovi za najpopularniju svoje vrste, Valve je odgovoran i za pokoju hit franšizu poput Half-Life, Left 4 Dead i Portal. I dok ovo zna gotovo svaki PC gamer, mnogi nisu upoznati s Gabe Newellom, jednim od osnivača i trenutnim predsjednikom tvrtke.

Newell je u svojem AMA threadu pokušao odgovoriti na što više pitanja, iako Polygon zamjećuje da su mu neka od njih zasigurno često postavljana. Tako je, primjerice, samo kratko potvrdio da Valve trenutno radi na single player igrama, podržao mogućnost novih igara u Half-Life/Portal svemiru te ponovno najavio barem jedan film u istom koji bi trebao režisirati J.J. Abrams, vizionar koji stoji iza mnoštva popularnih Sci-Fi filmova i serija.

Malo duži odgovori su imali veze s njegovom najdražom Valve igre, kojom je Newell imenovao Portal 2 jer u njoj nije imao preveliki udio pa je zato može objektivnije prosuditi. Newell je također rekao da će se Valve nastaviti oslanjati na svoj Source 2 engine te da ga planiraju napraviti besplatnim, a natuknuo je i moguću treću igru u Left 4 Dead serijalu, iako još nema nikakvih detalja o istoj. Cijeli razgovor možete pročitati ovdje: https://www.reddit.com/r/The_Gaben/comments/5olhj4/hi_im_gabe_newell_ama/

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *