Hollywood rijetko kad može napraviti pet filmova u istoj franšizi a da bar neki od njih ne razljuti fanove. Mission Impossible se može smatrati jednom od iznimaka – iako je svaki od njih upečatljiv, prvih pet filmova se u suštini mogu pohvaliti kvalitetom i solidnom izvedbom. No zadnji film u serijalu – Mission: Impossible – Rogue Nation – nikako nije bio posljednji, te se gledatelji mogu nadati još bar jednom nastavku.


Tom Cruise se vraća u ulozi Ethana, no glumačka postava se mijenja

Za fanove svakog serijala uvijek postoji briga da će sljedeći nastavak previše odstupiti od provjerene formule. U ovom slučaju, strahovi su možda opravdani, što ne mora značiti loše stvari. Redatelj Christopher McQuarrie je nedavno otkrio kako on i Paramount namjeravaju napraviti sljedeći M:I nešto drukčijim od prethodna dva filma, počevši od količine zemalja u kojima se radnja odvija.

McQuarrie navodi kako će se Mission: Impossible 6 vjerojatno odvijati u upola manje zemalja te neće uključivati ni blizu onoliko putovanja po svijetu koliko su imali prošli nastavci. Nadalje, čini se kako bi se McQuarrie za sljedeći film preferirao nešto više usredotočiti na razvoj likova i odnose između njih, a nešto manje na suludu akciju po kojoj je serijal poznat.

No, kako se Tom Cruise vraća u glavnu ulogu, valja očekivati kako će akcije ipak biti više nego što neki mogu podnijeti. Pored Cruisea, Vanessa Kirby će glumiti njegovu ljubavnicu, a od novih glumaca su tu još i Angela Bassett i Henry Cavill u zasad neobjašnjenim ulogama. Od starog tima će se vratiti upečatljiva Rebecca Ferguson kao i još neki poznati likovi koji još nisu otkriveni, no čiji će povratak, kako kažu redatelji, biti neočekivan.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *