Reizdanje kultne platformerske trilogije Crash Bandicoot najavljeno je početkom prosinca prošle godine na PlayStation Experienceu. Kao što obično biva s najavama na Sonyjevim događanjima, vjerojatnost da igre dođu na druge platforme uglavnom su minimalne. Prema novim glasinama čini se kako ova trilogija neće biti ekskluzivna za PlayStation 4, nego će stići i na druge platforme.


Crash Bandicoot N. Sane Trilogy je navodno vremenski ograničena ekskluziva

Prije nešto više od deset dana je izdavač Activision, koji je otkupio prava na Crash Bandicoot igre, objavio datum izlaska ove iščekivanog reizdanja, a sada nam stiže vijest o tome kako će ga možda i PC i Xbox igrači moći zaigrati. Internetski istraživači su zamijetili kako je irski ogranak PlayStationa na svom Twitteru objavio da će N. Sane Trilogija “stići prvo na PS4 i PS4 Pro”.

Budući da su sve tri igre izašle isključivo za PlayStatione nitko nije očekivao neke druge informacije, ali budući da je Activision preuzeo izdavačku palicu vjerojatno je razumno očekivati da će nakon isteka ekskluzivnosti biti uljepšanog i moderniziranog Crasha moći odigrati na drugim platformama.

Zasad još nije ništa službeno najavljeno, a vlasnici PlayStationa 4 će moći započeti ovu šarenu pustolovinu 30. lipnja. Ako želite odraditi predbilježbe već sada, to možete napraviti putem hrvatske PSN trgovine, dok više informacija možete pronaći ovdje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *