Za sve koji željno očekuju novi Star Wars: Battlefront donosimo odlične vijesti – beta inačica igre koja stiže u listopadu biti će dostupna svima. To znači da neće biti pozivnica, kodova i ostalih dosadnih metoda za dobijanje pristupa prvoj igrivoj verziji igre. Za očekivati je nekoliko različitih modova igre od kojih nas osobito veseli isprobati Survival Mission mod igre kojeg možete zaigrati s jednim najdražim prijateljem kao u pravoj kooperativnoj kampanji. Ovaj novonajavljeni mod igre odvija se na Tatooineu gdje ćete vi i vaš partner morati odbijati horde nadolazećih Imperijalnih snaga.

Star Wars: Battlefront nudit će i mobilnu “Companion” aplikaciju

Uz to valja napomenuti da će uz betu u javnost izaći i mobilna aplikacija pod imenom Star Wars Battlefront Companion, dostupna za Android i iOS platformu. Putem ove aplikacije moći ćete pratiti svoj napredak i statistike u igri, komunicirati s prijateljima i zarađivati kredite unutar igre koje ćete moći potrošiti u svrhu otključavanja novih oružja, gadgeta i ostalih resursa unutar same igre.

Ako ste zadnjih par mjeseci živjeli ispod kamena ili možda završavali s fakultetom, bacite oko na našu opširnu najavu gdje smo pokrili sve što trebate znati vezano za nadolazeći Star Wars: Battlefront.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *