Nije se previše toga govorilo o igri Space Hulk: Deathwing od kada je najavljen u Rujnu 2013. godine. Imali smo priliku pogledati manji teaser 2014. te potom još jedan godinu dana kasnije. Oba prikazuju samo cgi i engine sposobnosti no ne i gameplay iz same igre.


Napokon Space Hulk: Deathwing gameplay trailer

Novi trailer koji se je pojavio prije nekoliko dana konačno prikazuje nešto više. Predviđanja koje smo izvukli iz skrivenih natuknica igrajući ostale Warhammer 40,000 naslove obistinila su se. Riječ je o novoj igri iz franšize koja se oslanja na istraživanje cjelokupnog mračnog i starog Warhammer univerzuma. Space Hulk: Deathwing gameplay trailer pokazuje nam upravo ljepotu tog arhaičnog i zapostavljenog svijeta predivno grafički dočaranog. Naravno, riječ je u suštini o fps naslovu, no ono što prikaz igre u akciji čini posebnim jest upravo sve ono oko samih borbi koje se prikazuju, poput uskih hodnika, zaboravljenih dvorana i napuštenih te neistraženih zona.


Warhammer igre u usponu

Iako osobno dugo nisam pratio Warhammer igre, mislim da je konačno vrijeme da se opet prihvatim posla te zaigram pokoji naslov. Naime sjećam se da sam dobar dio djetinjstva posvetio Warhammer naslovima no kao da su igre krenule nekim krivim smjerom te neko vrijeme nismo dobili kvalitetan naslov. Uzmemo li u obzir vrlo dobar odaziv publike na Battlefleet Gothic Armada te Warhammer: End Times Vermentide naslove, te obećavajući Total War: Warhammer, izgleda da nam stiže vrlo optimistična Warhammer era video igara.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *