Do nastavka na hit RPG igru smještenu u svijet South Parka ima još nešto više od tri mjeseca, ali je izdavač Ubisoft već sada odlučio omogućiti kupovinu igre putem predbilježbi. South Park: Fractured But Whole nastavlja tamo gdje je prva igra, Stick of Truth, završila, a djeca tog prostog i politički nekorektnog grada odlučila su postati superherojima.


Uz predbilježbu The Fractured But Wholea stiže prva igra

Ubisoft je odlučio igračima na stol staviti zanimljivu ponudu ako zaključe da žele odraditi predbilježbu nove igre u serijalu South Park. Naime, na stranici na Steamu, kao i na službenim stranicama Uplayja pojavila se opcija predbilježbe uz neke bonuse koje dobijete ako se odlučite na taj potez.

South Park: The Fractured But Whole izlazi 6. prosinca, a svi igrači koji prije tog datuma Ubisoftu udijele 59,99 eura dobit će prvu igru, The Stick of Truth, ekskluzivnog kompanjona imena Towelie koji će vas pratiti na superjunačkim avanturama, te ako uzmete igru na Uplayju dobivate i neke dodatke ekskluzivne na tom servisu za digitalnu prodaju igara.

Ponuda također vrijedi za PlayStation 4 i Xbox One verzije igre, samo za njih morate otići u PSN trgovinu odnosno Microsoftovu trgovinu. Za više detalja o igri i svim njenim verzijama dostupnim za kupovinu posjetite službene stranice, a ispod teksta možete vidjeti napravu koju je tim smislio i koja je nimalo suptilni sprd na VR uređaje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *