Razvojni tim CI Games, poznat po Sniper Ghost Warrior igrama, i dalje marljivo radi na novoj igri upravo u tom serijalu, a novu vijest koju su s igračima podijelili je da će održati otvoreno beta testiranje. Beta za Sniper Ghost Warrior 3 započet će početkom veljače te će u njoj igrači moći isprobati dvije misije u single player dijelu igre.


Prijave za betu Sniper Ghost Warriora 3 su otvorene

Svi zainteresirani igrači mogu se zaputiti na službene stranice igre i ostaviti svoje podatke za sudjelovanje u testiranju ove igre. CI Games je za te potrebe pripremio dvije misije – Cut Off i Blockout – koje se odvijaju u Gruziji. Evo što je glavni čovjek studija imao za reći:

“Jedva čekamo da ljubitelji serijala Sniper Ghost Warrior dobiju pristup malom dijelu onoga što će stići kada igra izađe 4. travnja 2017. Budući da se radi o tehničkom testu, htjeli bismo da nam što više igrača da povratne informacije vezane uz njihova iskustva na Steamovim forumima. Nadamo se da ćete uživati u onome što vidite”.

Sniper Ghost Warrior je u izradi za PC, Xbox One i PlayStation 4, a sredinom prosinca je razvojni tim izdao video u trajanju od 17 minuta u kojem prikazuju gameplay. Ako vam se igra već u ovom stadiju razvoja sviđa, predbilježbe su otvorene te ih možete odraditi putem stranica posvećenim Sniper Ghost Warrioru 3.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *