Smash+Grab je igra koji je kroz razne varijante poznata već neko vrijeme. Nakon uspjeha Sleeping Dogsa 2012., već iduće godine najavljen je Triad Wars, online nasljednik navedene igre. Međutim, Triad Wars nikada nije izašao iz beta faze testiranja, ali ideja koja je stajala iza priče, nije nikada nestala. Od United Front Gamesa dolazi nam Smash+Grab, igra koja bi trebala povezati najbolje od kompetitivnih online igara i Sleeping Dogsa, a nedavno je na Steamu najavljen i Early Access.


Naslov Smash+Grab odlično opisuje igru

Sleeping Dogs je ostao u dobrom sjećanju kod velikog broja igrača, zato je United Front Games odlučio iskoristiti najbolje od svoje uspješnice i implementirati u drugu igru, a priču bi trebao upotpuniti kompetitivni online multiplayer, kao jedan od najpopularnijih segmenata industrije danas. Tako bi sve ono što poznajemo iz većine kompetitivnih multiplayer igara, uglavnom u fantasy i Sci-Fi svijetu moglo postati dosta realnije. Smash+Grab je smješten u kaotičnom svijetu u bliskoj budućnosti, gdje će se međusobno sukobljavati pripadnici raznih bandi. Igrat će se 3v3, a cilj igre je jednostavan,  tko će prije ukrasti robu u vrijednosti 50,000$, iz trgovina ili od drugih igrača, odnosno Smash+Grab.

Smash+Grab je već naveden na Steamu, Early Access će biti dostupan u rujnu. Igra dolazi s dva multiplayer moda i dvije mape te offline modom za vježbanje, iako iz studija navode kako će se za dobivanje itema i XP bodova trebati igrati online. Tijekom Early Access perioda biti će postupno dodavan novi sadržaj. Dok igra ne bude dostupna u rujnu, više informacija možete saznati na https://www.playsmashandgrab.com/.

Objavio Luka "level" Marušić

eSports enthusiast

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *