Bulletstorm je pucačina koja je izašla početkom 2011. godine za koju je zaslužan poljski studio poznat po Painkiller igrama, People Can Fly. Igra je dobila odlične ocjene i ponudila malo drugačiju borbu s nagrađivanjem kreativnog usmrćivanja protivnika. Gearbox i People Can Fly su sada objavili kako rade na reizdanju originalne igre koja će imati razne dodatke kojeg će igrači moći zaigrati za nekoliko mjeseci.


Bulletstorm: Full Clip Edition prilagođen je modernim sustavima

Nova verzija igre zove se Full Clip Edition, a kao glavnu promjenu razvojni tim je izdvojio “zapanjujuće visoke rezolucije” s nadograđenim teksturama, povećanim brojem poligona, boljim brojem sličica u sekundi te podrškom za 4K na PC-u i PlayStation 4 Pro konzoli. Igra naravno stiže i sa svim DLC-om koji je bio izdan za original, a uz to je u pripremi solidna količina novog sadržaja.

Svi oni koji se odluče na predbilježbu imat će opciju igranja igre s legendarnim Duke Nukemom kojemu će glas posuditi originalni glumac Jon St. John. Osim toga ubačen je Overkill Campaign mod u kojem krećete u kampanju s potpunim arsenalom i šest novih mapa za Echo mod u kojem vam je cilj doći do što boljeg rezultata.

Bulletstorm: Full Clip Edition trebao bi izaći 7. travnja 2017. godine za PC, Xbox One i PlayStation 4, a predbilježbe su već otvorene na sve tri platforme. Na Steamu ćete pronaći onu za PC po cijeni od 39,09 eura, dok se za konzolaške verzije zaputite u PSN trgovinu ili Microsoftovu trgovinu. Nešto više detalja pronaći ćete na službenim stranicama, a ispod teksta možete baciti oko na najavni trailer.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *