EA je par dana prije svoje velike konferencije pod imenom EA Play odlučio zagolicati maštu ljubitelja njihove virtualne simulacije nogometa koja izlazi svake godine od davne 1993. Nova verzija igre u izradi je za PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 i PlayStation 4 i u odnosu na sve svoje prethodnike bit će drastično različita u području grafike.


FIFA 17 prati stope Battlefielda 1 uz Frostbite engine

S obzirom na to da je EA najavio kako će nova FIFA koristiti grafički engine koji pogoni serijal Battlefield možemo reći da će to biti najljepša i najbolje animirana igra u tom serijalu koja je dosad izašla. To se naravno odnosi na konzole nove generacije i računala, budući da PS3 i Xbox 360 nisu u stanju nositi se s tim zahtjevima.

EA je uz najavu igre otvorio i predbilježbe, pa svi zainteresirani već sada mogu birati između tri verzije igre – standardna, Deluxe i Super Deluxe – koje se osim sadržajem razlikuju i cjenovno. Standardna košta 59,99 eura, Deluxe je na 79,99, dok ćete za Super Deluxe morati izdvojiti 89,99 eura. Što točno sadrži koja verzija možete pronaći ovdje, a predbilježbe za računalnu verziju obaviti na Originu.

FIFA 17 izlazi 29. rujna, a što je EA sve spremio za fanove nogometa otkrit će nam 12. lipnja na svojoj konferenciji EA Play.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *