Nakon dva dana zadirkivanja slikama na Twitteru i drugim društvenim mrežama, Rockstar je odlučio još jednom slikom službeno najaviti Red Dead Redemption 2. Iako su mnogi mislili da će se zvati drugačije, radi se o nastavku na igru iz 2010. godine koja će, na veliku žalost PC igrača, prema prvoj najavi izaći samo za Xbox One i PlayStation 4.


Red Dead Redemption 2 zasad samo za konzole

Rockstarova odluka za izdavanjem samo konzolaške verzije, koliko god razočaravajuća bila, ne iznenađuje budući da su prve dvije igre u serijalu – Red Dead Revolver i Red Dead Redemption – izašle upravo samo u tom obliku. PC igrači već jako dugo žele port, ali razvojni tim očigledno nije ni najmanje zainteresiran. Netko je već pokrenuo peticiju za izradu računalne verzije, ali ako Rockstar ima na umu njenu izradu i izdavanje gotovo je u potpunosti sigurno da neće stići paralelno s onima za Xbox One i PS4.

Jedino što je do sada poznato o Red Dead Redemptionu 2 je da ima čak sedam muških protagonista i da će se radnja opet odvijati na divljem zapadu. Osim toga je izdavač Take-Two registrirao domenu Red Dead Online zbog čega se može pretpostaviti da će nova igra imati multiplayer komponentu kao GTA V radi koje je Rockstar u potpunosti zanemario obećanje o izdavanju single player proširenja za tu igru.

Posljednja informacija koju znamo je da ćemo prvi trailer moći vidjeti ovog četvrtka u 17 sati po našem vremenu, a za sve ostale informacije igračima je predloženo da prate službene stranice. Red Dead Redemption 2 će izaći na jesen 2017. godine za Xbox One i PlayStation 4.

red dead redemption datum izlaska

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *