DreamHack u suradnji s PGL-om organizira sljedeći CS:GO Major turnir, na kojem će 16 najboljih svjetskih CS:GO ekipa odmjeriti snage u rumunjskom gradu Cluj-Napoca za $250 000 vrijedan nagradni fond!

Treći CS:GO Major nudit će pet dana čiste akcije

Major turniri su CS:GO-u ono što je Grand Slam tenisu – najprestižniji turniri koji se održavaju u odprilike istom vremenskom razdoblju svake godine. Od početnog Dreamhack Wintera 2013, održavaju se tri godišnje i svi imaju isti nagradni fond: $250 000. Za razliku od dosadašnji majora, ovaj je produžen jedan dan pa će se stoga grupna faza odigravati jedan dan duže, od srijede 28.10. do petka 30.10. Subota i nedjelja su rezervirane za playoff fazu koja će se odigrati u Sala Polivalentă, višenamjenskoj dvorani u koju se može smjestiti do 10,000 gledatelja.

Dreamhack Cluj-Napoca sljedeći CS:GO major
Sala Polivalentă biti će mjesto održavanja završnice DreamHacka Cluj-Napoca

Za ovogodišnji zimski major odabran je Rumunjski grad Cluj-Napoca umjesto švedskog Jönköping‎a. Organizator je ponovno švedski DreamHack, no ovaj put pojačan s rumunjskom tvrtkom PGL koja će biti zadužena za produkciju prijenosa. Karte za događanje rangiraju između običnih dnevnih karata za 5€, do VIP karata za 90€. Karte su dostupne na sljedećem linku.

Kvalifikacije za DreamHack počinju sljedeći tjedan

Osam ekipa zaslužilo je direktan poziv za ovaj prestižni CS:GO turnir, a ostalih osam će se otkriti sljedeći tjedan (22.-26. 9.) u Stockholmu gdje DreamHack organizira offline kvalifikacijski turnir. Od 16 ekipa koje sudjeluju u turniru 9 je europskih, a ostale dolaze iz svih krajeva svijeta – tu su ekipe iz Amerike, Australije i Kine. Prijenos kvalifikacija i samog majora možete pratiti na twitch kanalu Dreamhacka.

Dreamhack Cluj-Napoca sljedeći CS:GO major
Stockholmski Ericsson Globe ugostiti će kvalifikacije za Dreamhack Cluj-Napoca

Objavio Zvonimir "Professeur" Burazin

Admin i Newswritter na www.counterstrike-hr.com, caster i podcaster na www.twitch.tv/cshr_tv.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *