Najveći gaming sajam E3 je u punom jeku, a neke od najvećih kompanija odlučile su standardno podijeliti najbitnije planove koje imaju za dogledno vrijeme. Bethesda se pojavila drugu godinu za redom, a na žalost svih ljubitelja serijala Elder Scrolls, nije bilo najave nove igre. Ono što će igrači dobiti je HD reizdanje i mogućnost igranja Skyrima na novim konzolama


Uljepšana verzija originalnog Skyrima za aktualne konzole i PC

Skyrim Special Edition ime je nove-stare igre koju je Bethesda pripremila za Xbox One, PlayStation 4 i PC. Skyrim je do sada bilo moguće igrati na Playstationu 3 i Xboxu 360, a ova velika kompanija je zaključila da i konzolaši zaslužuju bolji izgled igre. PC igrači koji su popriličan broj sati odradili u tom fantazijskom svijetu sigurno imaju brdo modova, ali budući da će ova verzija biti besplatna za sve one koji posjeduju Legendary Edition, nemaju što izgubiti.

Osim ljepših grafičkih stvari, ova nova verzija Skyrima će donijeti punu snagu koju modovi pružaju PC igračima na konzole te će time ubaciti nove questove, okruženja, likove, dijaloge, oružja, oklope i “još puno toga”.

Datum izlaska kojeg je Bethesda odredila glasi 28. listopada za sve tri platforme na koje Skyrim Special Edition stiže, a više informacija možete potražiti na službenim stranicama. Ispod teksta se nalazi video u kojem ćete osim Skyrima vidjeti i nešto detalja vezane uz DLC za Fallout 4 i dolazak Fallout Sheltera na PC.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *