Dobre vijesti, čitatelji Gamera – stiže nam još jedan Instagram. Da, tako je, moći ćemo vidjeti još okruglih stražnjica, fitness motivationa i svih ostalih stvari koje Instagram čine tako neophodnim za naše postojanje. Dobro, možda i ne baš, jer će ShareGamingHub biti Instagram na kojem će gameri moći razmjenjivati najbolje screenshotove iz igara.


Vidi kako sam ga headshotao, uzmi mobitel i slikaj

Iako se na prvi pogled čini kao jednostavan projekt, autor ShareGamingHub stranice ima velike planove. Od igraćeg Instagrama želi napraviti mjesto koje će omogućiti partnerstvo između igrača i igraćih kompanijama te dati mogućnost da gameri s najboljim screenshot vještinama prodaju svoje uratke.

Projekt je počeo pomoću Googleovog programa koji je opskrbio autora s $20,000 za troškove održavanja stranice, te je on neumorno radio na osnivanju nečeg što bi, bar se nada, moglo konkurirati stranicama poput Instagrama i YouTubea.

Vidjet ćemo da li će uspjeti u tom naumu, no mjesto gdje se mogu podijeliti ingame screenshotovi je dosad svakako bilo odsutno s interneta. Dvije stvari nas donekle zabrinjavaju oko ShareGamingHub: to što se autor previše fokusira na pejzažne slike te to što već ocrtava ideje kako bi sajt mogao nekom, prvenstveno igraćim kompanijama, donijeti novac.

Želi li netko stvarno kupovati ingame screenshotove? Možda – ako će netko kupiti prožvakanu žvakaću gumu poznatog sportaša, moglo bi se naći i tržište za ingame stillove. No prije nego sajt može postati konkurent Instagramu, mora uživati sličnu popularnost, a znamo kako će to postići. Manje screenshotova pejzaža, a više krvavih ili onih koji sadržavaju EDI iz Mass Effecta u kompromitirajućim pozama.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *