SEUM: Speedrunners from Hell je nova igra domaće ekipe iz Pine Studio tvrtke.  Radi se o spoju Quakea, Portala i Super Meat Boya, gdje ćete trčati kroz paklene level pune prepreka i zamki, a sve to da vratite svoju dušu, ali i pive, koje vam je sam vrag ukrao. U toj misiji koristit će vam demonske moći kao što je promjena gravitacije, teleportiranje ili stvaranje plaformi. Tako ćete u SEUM-u trčati, skakati i letjeti kroz više od 100 smrtonosnih arena u kojoj je svaka paklenija od prethodne, a kroz igru će vas pratiti žestoki metal soundtrack na kojem radi Jitz iz Undercoda (Serious Sam Soundtrack). U nastavku pogledajte trailer s kojim je Pine Studio najavio SEUM.

Igru ste do sad imali prilike isprobati na Reboot Infogameru i Developu, a uskoro će te moći zaigrati i demo verziju igre putem Steama. Pine Studio u suradnji s njemačkim izdavačem Headup Games planira izdati igru na Steam platformi kao i u retail izdanju za PC, Mac, Linux. Izlazak je planiran za srpanj ove godine.

Pine Studio je mali hrvatski game development tim koji se okupio 2012. godine. Od tad su napravili preko 30 mobilnih point and click avantura, a sa SEUM-om iskušavaju nešto sasvim drugačije. Više o samom timu možete saznati na pinestudio.co

 

Objavio Luka "level" Marušić

eSports enthusiast

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *