Stručnjaci iz japanske tvrtke Scythe proizveli su novi tip ventilatora unutar GlideStream serije. Radi se o GlideStream 120 PWM ventilatoru čiji se tehnički dizajn temelji na vrlo popularnom Scythe Slip Stream ventilatoru, a kombinira prednosti GlideStream serije (velike lopatice ventilatora, malena ukupna dubina) i inovativnu podršku za PWM u obliku trostupanjskog prekidača. O čemu se točno radi pročitajte u nastavku.


Scythe GlideStream 120 PWM je vrlo fleksibilan ventilator

Scythe je za dizajniranje i proizvodnju GlideStream 120 ventilatora uzeo potpuno novi pristup prilikom razvojnog procesa. Novi ventilator podržava regulacije putem PWM modulacije, ali isto tako omogućava korisniku da ručno mijenja brzinu vrtnje putem jedne od tri konfiguracije na prekidaču koji se nalazi na samom tijelu ventilatora. Omogućava regulaciju brzine na tri stupnja – 800, 1150 ili 1500 okretaja u minuti, dok se PWM regulacija podešava automatski prema postavljenoj poziciji prekidača bez potrebe da se regulira voltaža. Zbog ove značajke, GlideStream 120 PWM se može koristiti u uvjetima gdje je ključna niska razina buke, ali se isto tako može koristiti u slučajevima gdje je potrebno ostvariti značajan protok zraka po potrebi. Ovakvim dizajnom Scythe je zapravo uspio ujediniti tri različita tipa ventilatora za kućišta u jednom modelu bez ikakvih kompromisa što se tiče podrške za PWM modulaciju.

Tehničke specifikacije Scythe GlideStream 120 ventilatora

Scythe GlideStream 120 PWM također dolazi i sa prepoznatljivim dizajnom lopatica ventilatora koje su izrezbarene kako bi se smanjio otpor zraka i time postigla niža razina buke prilikom rada. Prijenos vibracija od motora na kućište značajno je umanjen korištenjem gumenih podloški koje iznenađujuće dobro odrađuju svoj posao. Za dodatno olakšanje instalacijskog procesa i povećanja kompatibilnosti sa raznim raspoloživim kućištima na tržištu, Scythe GlideStream 120 koristi instalacijske rupe bez tunela, a tu je i 3-pin na 4-pinski adapter za napajanje.

scythe glide stream

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *