The X-Files jedna je od najpopularnijih serija devedesetih, a spada i među najbolje SF serije ikada napravljene. Fanovi su godinama iščekivali nastavak i prošle godine konačno su ga i dobili. Deseta sezona imala je šest epizoda i dočekana je uz poveći entuzijazam, što je u konačnici samo pojačalo razočaranje, jer malo tko je dobio ono što je htio. Usprkos tome, serija ide dalje i možda će s vremenom ponovno osvojiti srca fanova. No mnogi žele vidjeti povratak još jednog agenta na kojeg su kreatori serije naizgled zaboravili.


Priča se o povratku Roberta Patricka u ulozi agenta Johna Doggettija u novoj sezoni The X-Files

Originalna pojava agenta Johna Doggettija dočekana je s puno kontroverze, primarno zato jer je to značilo da Muldera više neće biti u seriji. S vremenom su ipak mnogi zavoljeli Roberta Patricka i njegovog lika i mnogi su se nadali da će se pojaviti u desetoj sezoni. Unatoč tome, to se nije dogodilo pošto je nova sezona The X-Files pokušala pratiti stare korijene. Ipak, velik broj fanova i dalje želi vidjeti Roberta Patricka i njegovog agenta Doggettija.  “Nisam se čuo s kreatorom serije Chrisom [Carterom], ali totalno sam zainteresiran za povratak kad bi to bilo ispravno i kada bi me htjeli”, rekao je.  “Ali trenutno me nitko nije ništa pitao; mada svakako bih bio za.”

Jedanaesta sezona serije The X-Files imati će deset epizoda

Vratio se Patrick ili ne, David Duchovny je puno optimističniji po pitanju nove sezone. “Mislim da je problem zadnje sezone sa samo šest epizoda bio upravo u tome –  što je imala samo šest epizoda. Puno toga smo trebali proći u prve dvije, što je značilo puno vraćanja, ponavljanja ili podsjećivanja na ljude iz emisije i njihove probleme.” Ističe da više epizoda znači i višu kvalitetu. “I u novoj sezoni će biti malo toga, ali nakon što krenemo imat ćemo dobrih devet i po’ epizoda. To će biti odlično. Bit će opuštenije. Mislim da će to biti bolja sezona.”

Što god bilo na kraju, mi ćemo novoj sezoni svakako dati šansu. Pa vidjeli agenta Johna Doggettija ili ne, zapravo se samo nadamo da ćemo barem na kratko dobiti dobri stari The X-Files serijal kakvog smo svi željno iščekivali na našim programima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *