Kada je Tokyo 42 najavljen krajem ožujka prošle godine mnogi su se složili s opisom kojim je razvojni tim SMAC Games opisao svoju igru – “kao da su GTA 1 i Syndicate napravili dijete”. Ova izometrijska pucačina smještena u futurističkom Tokiju stavlja vas u nenadanu ulogu plaćenog ubojice najavljena je za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a od danas će je igrači moći zaigrati na dvije od tri spomenute platforme.


PC i Xbox One igrači večeras mogu uskočiti u Tokyo 42

Tokyo 42 započinje tako da vašem liku netko smjesti za ubojstvo, zbog čega je logičan potez nakon toga da postanete plaćeni ubojica i dođete do srži teorije zavjere kojom je obavijen ovaj šareni svijet. U vještom izvršavanju tih ugovora pomoći će vam rotiranje kamere zbog čega možete detaljno proučiti svaki kut, pronaći arsenal oružja, mnoge tajne i priče koje se kriju.

Način na koji ćete pristupiti misijama ovisi o vama – možete se šuljati i sve neprijatelje riješiti katanom ili uletjeti u zabranjeno područje s prstima na okidačima i sve što hoda izrešetati. Naravno, morate paziti da ne biste vi doživjeli istu sudbinu, jer zlikovci neće samo stajati i mirno gledati što radite. Osim opsežne kampanje za jednog igrača, oni koji misle da imaju potrebne vještine mogu uskočiti u multiplayer deathmatch arene i nadmetati se s drugim igračima.

Ako vam ovako nešto zvuči privlačno, Tokyo 42 postat će dostupan večeras u 19 sati po lokalnome vremenu za PC putem Steama i Xbox One. PlayStation 4 verzija stiže, ali zasad nije još točno poznato kada. Igra će se prodavati po cijeni od 19,99 eura, a izdavač Mode 7 je objavio novi trailer u kojem možete vidjeti akciju u pokretu. Sve druge detalje možete pronaći na službenim stranicama.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *