Sigurni smo da nas nećete tužiti ako navedemo da članovi svakog od spolova preferiraju upravljati likovima istog spola, uz pokoju iznimku – ne samo da se lakše uživiti u dotičnu igru, već i ne zbunjujete ostale članove vašeg tima. Igračice tradicionalnih pucačina su dosad bile slabo zastupljene, no najnoviji dodatak koji stiže u Battlefield 1 multiplayer bi to mogao promijeniti.


Evo tebi torbica, daj ti meni karabinku

Ako ste među rijetkim, no definitivno postojećim djevojčicama, curama ili ženama koje uživaju pokoju ratnu makljažu, znate kako se izbor igrivih likova dosad svodio na Die Hard Muškarčinu #1 i Die Hard Muškarčinu #2. Ne zadugo, pošto će Electronic Arts onima koji igraju najnoviji Battlefield napokon dati mogućnost da isprobaju kako je to upravljati ženskim borbenim likom – da stvari budu još bolje, EA nije žrtvovao povijesnu točnost kako bi osvježio činove.

Naime, najavljena ekspanzija In The Name of the Tsar će uvesti ženske likove iz Prvog Ruskog Ženskog Bataljuna Smrti, iliti 1st Russian Women’s Battalion of Death. Ovaj bataljun je samo jedan od ženskih vodova koji su bili dio ruske strane u Prvom svjetskom ratu, no ističe se po tome što je vidio akciju na bojištu te po brutalnosti svojih pripadnica.

Povijesni izvor navode kako je ženski bataljun okrenuo svoju početnu svrhu dizanja morala na glavu te su se cure ispostavile kao agresivnije od samih muškaraca, što je natjeralo rusku vojsku da ih povuče s bojišta. Hoće li ženski igrači Battlefield 1 uz prikladne avatare imati istu prisutnost ostaje za vidjeti, no ne sumnjamo kako će prigrliti ovaj dodatak igri.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *