U nedjelju u kasnim popodnevnim satima Rockstar je na Twitteru objavio svoj logo na crvenoj pozadini i internet je kolektivno poludio. U manje od 24 sata slika je podijeljena više od sto tisuća puta i “lajkana” više od 170 tisuća puta. Mnogi su počeli nagađati i nadati se da zbog crvene pozadine ovaj veliki izdavač i razvojni tim najavljuje novu Red Dead Redemption igru.


Rockstar nije rekao što objavljena slika predstavlja

Trenutno ljubitelji vesterna otvorenog svijeta koji je izašao sredinom svibnja 2010. godine ekskluzivno za PlayStation 3 i Xbox One mogu samo nagađati o tome što je Rockstar zamislio, ali o novoj igri u tom svijetu dugo se šuška. Red Dead Redemption je po mnogima bila igra godine kada je izašla, a neki smatraju da se nalazi na popisu najboljih igara svih vremena.

Ono što je razveselilo njene ljubitelje ranije ove godine je slika mape svijeta iz nastavka koji je osim njegove veličine natuknuo da će radnja nove igre biti smještena prije originala. To naravno ima smisla budući da se RDR bavio posljednjim kricima divljeg zapada i životnim stilom kauboja.

Vidjet ćemo kada će Rockstar biti spreman objaviti što točno imaju u planu – možda se radi i o reizdanju prve igre koja bi osim za Xbox One i PlayStation 4 mogla izaći na PC. Dok se ne izjasne, vlasnici Xboxa One mogu zaigrati Red Dead Redemption putem Backward Compatibility programa, a oni koji igraju na Sonyjevoj najnovijoj konzoli dobili su mogućnost kupovine Red Dead Revolvera.

red dead redemption 2 detalji

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *