Već je neko vrijeme poznato da je Psyonixova kombinacija sportske i trkaće igre, Rocket League, veliki hit. Igra koja se najprije pojavila na Steamu i za PlayStation 4 prije gotovo dvije godine gotovo je odmah postala popularna, a nakon nešto više od pola godine od izlaska zabavi su se mogli pridružiti i Xbox One igrači. Da popularnost igre ne opada dokazuju novi prodajni rezultati koje je razvojni tim objavio, a uz to su odlučili prokomentirati planove koje imaju za igru.


Osim impresivnih prodajnih rezultata Psyonix je objavio detalje o novom modu

U razgovoru za Kinda Funny Games, potpredsjednik Psyonixa Jeremy Dunham rekao je kako je Rocket League na svim platformama za koje je dostupan premašio 10,5 milijuna prodanih primjeraka te kako je igru zaigralo više od 29 milijuna igrača. Ova druga brojka odnosi se i na PlayStation Plus pretplatnike te oni koji igraju putem split-screena, no bez obzira na to radi se o veoma impresivnim rezultatima.

Naravno, kad je neka igra toliki hit postavlja se pitanje hoće li ona dobiti nastavak. Evo što je Dunham imao reći na to: “Zašto bismo uzeli ovu veliku zajednicu koju smo stvorili te koja još uvijek raste i rekli ‘Ovo što sada igrate bit će nevažno za dvanaest mjeseci’? Naš je cilj stalno poboljšavati Rocket League kako ne bismo izgubili ove igrače koji sada igraju i one koji žele igrati.”

O stalnom poboljšavanju nema nikakve sumnje jer Psyonix stalno izdaje besplatne nadogradnje, zakrpe i nove modove, a uz to povremeno izbace i plaćeni DLC s novim autima i ostalim dodacima. Već je jedna besplatna nadogradnja u pripremi – njeno ime je Dropshot i ubacit će novi mod te naravno dodati i druge nove sadržaje. Kako će ona izgledati možete vidjeti ispod teksta, a svi trenutni i budući vlasnici Rocket Leaguea moći će je zaigrati 22. ožujka. Ako vas zanima još nešto o igri zaputite se na službene stranice.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *