Najčešća asocijacija na Rocket League je nogomet, no ako malo bolje pogledamo fiziku igre mehanika više liči na onu od hokeja primjerice. Velik dio igre je kontroliranje inercije vašeg mini vozila, kao i predviđanje putanje lopte koja se kreće podosta sporo. Sličnim razmišljanjem developeri igre odlučili su izbaciti tzv. mutatore, od kojih će igra u stilu hokeja biti samo jedan od raspoloživih modova. Ako vam je kojim slučajem ovaj članak prvi kontakt sa spektaklom pod imenom Rocket League, bacite oko na naš prijašnji članak na temu.


Na koji će način mutatori obogatiti Rocket League?

Rocket League je munjevitom brzinom došao na vrh igara s najviše igrača, što je nemoguća misija ako imate aljkavu ili nezanimljivu igru. Porastom popularnosti natjecateljskog gaminga svjedočimo sve većem broju igara koje spadaju u takav pod-žanr. Tu se najčešće radi o igrama vrlo jednostavne mehanike, odličnih responzivnih kontrola i online komponente. Prema tome se da zaključiti da takve igre imaju određeni potencijal brzog zastarijevanja pa su developeri Rocket League odlučili preduhitriti takav razvoj događaja za svoj mini-hit.

Uvođenjem tzv. mutatora Rocket League će dobiti širu lepezu stilova igranja. Recimo da želite odigrati jedan nisko-gravitacijski meč sa više boosta – može! Kreiranje novih prilagođenih mečeva sa pravilima i ostalim postavkama postat će vam svakodnevnica dok budete prašili obnovljenu verziju Rocket Leaguea. Za ljubitelje prethodno navedenog hokeja imamo osobito dobre vijesti, obzirom da hokej mutator igre dolazi već u prosincu. Ovaj mod loptu zamijenjuje hokejaškim pakom koji djeluje podosta teško u odnosu na aute. Dobro bi došao i mutator gdje možete regulirati težinu lopte. I kao šećer na kraju, ovaj update će biti u potpunosti besplatan. Ako ste vlasnici Rocket Leaguea na Steamu imate se pravo veseliti i mutatorima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *