Kad je prvi put najavljen, nastavak na odličan reboot serijala Tomb Raider, izazvao je burnu reakciju kod igrača. Naime, Microsoft je sa Square Enixom ugovorio period ekskluzivnosti pa su tako Rise of the Tomb Raider najprije zaigrali vlasnici Xbox 360 i Xbox One konzola. Igra je u tom obliku izašla početkom studenog prošle godine, a dva i pol mjeseca nakon toga dočepali su je se i PC igrači. Ljubitelji Sonyjevog PlayStationa 4 najviše su “izvisili” u ovom slučaju, ali prema novim informacijama trebali bi moći uživati u najnovijim Larinim avanturama ovog listopada.


Datum izlaska za Rise of the Tomb Raider još nije službeno potvrđen

Zasad se još uvijek radi samo o glasinama, ali sigurni smo da će bilo kakva informacija razveseliti one koji su uživali u Tomb Raideru iz 2013. godine i koji su vidjeli odlične recenzije koje je nastavak dobio, a još nisu imali prilike zaigrati igru. Informacija stiže iz talijanskog GameStopa gdje je uočena igra prije nego što je uklonjena.

Tamo je naznačen 11. listopad kao datum izlaska, a iz nekog razloga je navedena cijena od 70,98 eura. Nadamo se da je datum izlaska točan, ali da će se cijena korigirati. Iako je moguće da se radi o verziji koja uključuje sve DLC-ove pa bi u tom slučaju imalo smisla da toliko košta.

Zbog ugovora o ekskluzivnosti, verzija za PlayStation 4 može izaći godinu dana nakon one za Xbox One pa se datum možda pomakne za mjesec dana. To ćemo saznati kada se jave Square Enix i Crystal Dynamics, a kako to obično ide s curenjem informacija, trebalo bi se dogoditi u roku od nekoliko dana.

rise of the tomb raider sony

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *