Vlasnici Xboxa One i oni koji svoje igre vole igrati na računalima mogli su uživati u Larinoj najnovijoj avanturi od početka studenog prošle godine, odnosno kraja siječnja ove godine. Budući da su Microsoft i Square Enix sklopili ugovor o ekskluzivnosti svi oni koji su nastavak odličnog reboota htjeli odigrati na PlayStationu 4 su nažalost morali čekati. Ono što je dobra vijest za njih je da je čekanju uskoro došao kraj.


PlayStation verzija Rise of the Tomb Raidera spremna je

Square Enix je objavio kako su završili s radom na verziji koju su nazvali Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration koja osim osnovne igre uključuje novi sadržaj Blood Ties, podršku za VR, novi kooperativni Endurance mod, novu težinu za kampanju za jednog igrača, odjeću za proslavu Larine 20. obljetnice, kao i pet odjevnih kombinacija koje je nosila kroz sve ove godine.

PlayStation 4 verzija također uključuje sav DLC koji je do sada izašao. U Rise of the Tomb Raideru Lara odlazi u Sibir gdje mora iskoristiti sve svoje vještine kako bi preživjela u teškim vremenskim uvjetima te napade zloglasne organizacije Trinity.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration izlazi 11. listopada, a osim za PlayStation 4 ovaj sadržaj će postati dostupan za Xbox One i PC verzije igre putem Season Passa. Ako vam treba više informacija o samoj igri posjetite službene stranice, a predbilježbe za PS4 verziju možete obaviti ovdje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *