Riječ urednika – Dobrodošli na novi-stari Gamer

Dragi posjetitelji, nakon svih internih dogovora i forumskih prepucavanja, netko je morao napraviti prvi korak i ponovno pokrenuti portal uz kojeg je većina nas odrasla. Portal nije otišao nekoj medijskoj kući, konglomeratu ili pak nekim mladim nadobudnim start-upovcima, već upravo suprotno – ustupljen je nama, grupi gamera i fanova portala, a pred vama se nalazi prva faza novog-starog Gamer.hr.-a. Iako je ispred nas još hrpa posla, startali smo beta fazu, a u nastavku možete pročitati što vas sve čeka ove godine!

Pokretanje portala je 21.9.2015., tu smo za sve vaše prijedloge

Gamer hrvatska betaIako se maksimalno trudimo na portalu okupiti što sposobniju ekipu, koja svaki tekst i svaku temu provjeri i pregleda više puta, i dalje ima prostora za napredak. Upravo zato sada gledate u prvu, odnosno beta fazu portala, za koju ćemo rado primiti sve vaše prijedloge i komentare, kako na dizajn, tako i na tekstove i autore, u želji da dobijemo konačni proizvod kojim ćemo svi biti jednako zadovoljni.

U beta fazi dobivate potpuno funkcionalan portal koji će se redovito ažurirati sadržajem i novim kategorijama, a jedino za što ćete (za sada) ostati zakinuti, jesu određeni društveni elementi poput foruma, Facebooka, Twittera i komentiranja članaka.

Sadržaj portala činit će klasični dio – novosti, pregledi i recenzije vezani uz gaming industriju, te dodatni sadržaj u smislu hardvera, retro igara te specijala u obliku kolumni i različitih tekstova vezanih uz gamersku svakodnevnicu. Nagradne igre, online turniri i offline LAN radionice također su u planu, no za sve detalje strpite se do službenog otvorenja.

Ako se želite pridružiti ekipi ili imate bilo kakav prijedlog vezan uz portal, kategorije ili tekstove, slobodno nam se obratite na info@gamer.hr.

Bivši forumaši, primite naše isprike

Ekipi sa starog foruma, koji je prebačen na novu domenu Egotrip.hr, ovim se putem želimo javno ispričati na loše odrađenom prijelazu između starog i novog portala. Ako se netko od vas želi pridružiti timu, slobodno nam se javite, stari članovi uvijek su dobrodošli!

Osim toga, budući da imamo nekoliko prijedloga logotipa, ovom prilikom tražimo vašu pomoć pri odabiru. U nastavku ćete vidjeti četiri prijedloga, a svoj glas za onaj koji vam se najviše sviđa pošaljite na info@gamer.hr.


 

Gamer.hr logo
Slobodno nam pošaljite broj vašeg favorita!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *