Razvojni tim Pixel Titans predstavio je svoju retro pucačinu Strafe prošle godine, a odlučio ju je promovirati veoma zanimljivim trailerima. Igra zbilja izgleda kao da je ispala iz sredine 90-tih godina prošlog stoljeća, pa joj je slogan “Bleeding edge graphics and gameplay 1996” izuzetno prikladan. Igra stiže idućeg tjedna, pa nas je razvojni tim odlučio počastiti najavnim trailerom.


Strafe od igrača želi da “fraggaju kao da je ’96”

Kad prvi put vidite Strafe u pokretu, a igrali ste pucačine kao što su Doom, Wolfenstein 3D i Quake, sigurno ćete vidjeti neke sličnosti. Brdo poligona, neprijatelji u komadićima, krv posvuda, solidan arsenal oružja i brzi refleksi i vještina koja vam je potrebna za izvođenje svakakvih vratolomija.

Da ipak sve ne bude toliko retro, Pixel Titans je odlučio implementirati proceduralnu generaciju kako bi vam leveli svaki put bili drugačiji dok lutate po njima i tražite razne tajne. Ako želite još detalja, slobodno posjetite službene stranice koje također izgledaju kao da su napravljene prije dvadeset godina.

Strafe izlazi 9. svibnja za PC i PlayStation 4, a moguće je već sada se predbilježiti po cijeni od 19,99 eura. Trailer kojeg smo spomenuli možete pogledati ispod teksta, a ako želite možete od 4. do 8. svibnja sudjelovati u nečemu što su Pixel Titans i izdavač Devolver Digital nazvali STRAFECON – digitalnu konvenciju u kojoj zainteresirani gledatelji mogu pratiti svoje omiljene streamere na Twitch.tvu i osvojiti razne nagrade.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *