Resident Evil 7 izašao je prije tjedan dana te u podjednakoj mjeri oduševio i zastrašio kritičare i igrače. Capcom je ispunio obećanje i vratio ovaj serijal njegovim horor korijenima, a kako se ljubitelji ne bi previše opustili izašao je prvi DLC za igru. Treba spomenuti da pristup najprije imaju vlasnici PlayStationa 4, dok će druge dvije platforme dobiti proširenja krajem veljače.


Ime prvog DLC-a za Resident Evil 7 je Banned Footage

Prvo proširenje podijeljeno je u dva dijela. Banned Footage Vol 1. dostupan je već sada za PS4, dok će drugi dio izaći za dva tjedna. Radnja prati kamermana Clancyja i njegove pokušaje čuvanje glave na ramenima u sceni Nightmare gdje mora sklepati oružja i preživjeti napade horde neprijatelja do jutra te sceni Bedroom gdje mora smisliti kako će pobjeći iz sobe u kojoj je zaključan i istovremeno paziti da gospođa Marguerite Baker ne dokuči njegove planove. Osim toga ubačen je zaseban mod Ethan Must Die koji nije povezan s glavnom pričom.

Banned Footage Vol 2. će za PlayStation 4 izaći 14. veljače, a oba DLC-a mogu se kupiti zasebno. Ovaj kojeg je moguće odmah zaigrati prodaje se po cijeni od 9,99 eura, dok će Vol. 2 biti skuplji i prodavati se za 14,99 eura. Vlasnici Deluxe verzije i Season Passa automatski imaju pristup svim dodatnim sadržajima te će dobiti dodatnu epizodu kada ona bude spremna.

Oni koji su Resident Evil 7 odigrali na PC-u i Xboxu One moći će oba DLC-a zaigrati 21. veljače, a do tada mogu pogledati trailer i vidjeti što će ih otprilike dočekati. Ako se želite više informirati o igri, možete pogledati recenzije kritičara i proučiti službene stranice.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *