Nakon par solidnih mjeseci ekskluzivnosti za PlayStation 4, igrači na računalima mogu odigrati jezivi demo za novu igru u horor serijalu Resident Evil, punog imena Biohazard 7 Teaser: Beginning Hour. Za isprobavanje prvog dijela ove igre trebat će vam korisnički račun na Valveovom servisu Steam, a uz to su objavljene i grafičke opcije između kojih možete birati.


Prve reakcije PC igrača na RE7 demo veoma su pozitivne

“Budite se sami na podu napuštene seoske kuće. Dnevno svjetlo brzo nestaje. Morate pronaći izlaz. Uzbudljivo horor iskustvo za svih pet osjetila.”, kaže službeni opis na Steamu. Serijal Resident Evil je s nekoliko posljednjih igara zastranio, ali izgleda da će ga s ovom igrom Capcom vratiti na pravi put njegovih horor korijena.

Osim što su PC igrači dobili demo, izgleda da je razvojni tim pripremio propisni port što je danas nažalost rijetkost. Beginning Hour radi odlično, a grafičke postavke su veoma opsežne – od rezolucija, podrške za monitore, mijenjanje FOV-a, biranje između 30, 60 ili otključanog broja sličica u sekundi i sve ostale stvari koje bi trebale biti prisutne u PC verzijama su implementirane.

Resident Evil 7 izlazi 24. siječnja za PlayStation 4, Xbox One i PC, a za sve tri platforme otvorene su predbilježbe. Za preuzimanje demo verzije zaputite se ovdje, dok ćete više informacija o ovom obećavajućem hororu pronaći na njegovim službenim stranicama.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *