Ovogodišnja konferencija QuakeCon otvorila je svoja vrata, a kao što se događalo nekoliko prijašnjih godina za vrijeme njenog održavanja se na Steamu organizira QuakeCon rasprodaja. Ni ova godina nije drugačija po tom pitanju, pa tako do ponedjeljka možete pronaći solidnu količinu igara iza kojih stoje Bethesda ili id Software na popustu do 50 posto.


QuakeCon rasprodaja sa solidnom ponudom i ne prevelikim popustima

Kao i dosadašnje rasprodaje, u ponudi ove se nalaze najpopularnije iz kataloga id Softwarea i Bethesde, a kako je od posljednje velike rasprodaje na Steamu prošlo tek mjesec dana bolje popuste nećete dobiti. Moguće da su čak za neke igre popusti bili bolji za vrijeme Steamove ljetne rasprodaje, ali što je tu je.

Dvije trenutno najpopularnije igre ova dva razvojna studija jesu definitivno Fallout 4 i DOOM, a njih možete kupiti po 50 posto jeftinijoj cijeni, točnije 29,99 eura. Od starijih, ali i dalje popularnih igara tu je The Elder Scrolls V: Skyrim za 7,49 eura (verzija sa sva tri DLC-a košta 20,56 eura), Wolfenstein: The New Order i Wolfenstein: The Old Blood svaki po 9,99 eura i Dishonored – Definitive Edition za 11,99 eura.

U ostatku ponude ima još The Evil Within, starije Bethesdine igre iz serijala Elder Scrolls i Fallout te stare igre iz serijala Quake i Doom iz id Software tabora. Cijelu ponudu možete pregledati ovdje ako ste zainteresirani.

Što se samog QuakeCona 2016 tiče, prijenose uživo raznih prezentacija i drugih događanja možete pratiti putem službenog Bethesdinog Twitch.tv kanala, odnosno službenog QuakeCon Twitch.tv kanala, a raspored svega što će se odvijati možete pronaći na Bethesdinom blogu.

quakecon doom

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *