Kooperativna multiplayer pucačina u kojoj su na jednoj strani specijalci, a na drugoj teroristi koji su uzeli taoce za koju je zaslužan Ubisoft izašla je za PC, Xbox One i PlayStation 4 prvog dana u prosincu prošle godine. Sada je taj veliki francuski izdavač pripremio posebnu verziju za PC pod imenom Rainbow Six Siege Starter Edition koja za puno manje novaca nudi cijelo iskustvo uz neke male promjene.


Rainbow Six Siege uz sav sadržaj, samo drugačije otključavanje klasa

Ako ste htjeli zaigrati Rainbow Six Siege, ali vam je 50 eura bilo previše novaca za izdvojiti, Starter verzija bi vas mogla zanimati. Prodaje se po cijeni od 14,99 eura i uključuje sve mape, modove, oružja i ostatak koji se nalazi u standardnoj verziji bez ikakvih restrikcija ili vremenskih ograničenja.

Ono što je u ovoj verziji drugačije jest način na koji otključavate takozvane Operatore ili klase unutar igre. Nakon što kupite Starter verziju, igra će vam nasumično odabrati dva od šest Operatora za koje Ubisoft smatra da su najpristupačniji novim igračima – Sledge, Ash, Fuze, Mute, Rook i Smoke. Ostalih 18 operatora dostupnih u igri ćete otključavati valutom Renown koju skupljate igranjem. Uz to dobijete 600 R6 Creditsa s kojima možete kupiti dodatna dva operatora po vašem izboru ili neke druge stvari koje se nude.

Ukratko, ako vam ne smeta malo više grindanja za otključavanje sadržaja unutar igre, ovo zvuči kao sasvim solidna ponuda. Za kraj je važno napomenuti da ova ponuda vrijedi samo za računala i bit će dostupna do 19. lipnja nakon čega je više ne možete kupiti. Ako imate još pitanja vezanih uz Starter Edition, odgovore možete pronaći na službenim Ubisoftovim stranicama.

rainbow six siege starter edition 4

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *