“Za sve Xbox Live pretplatnike Rainbow Six Siege naslov potpuno je besplatan od jučer pa do 31. srpnja”, stoji u službenoj obavijesti koja je osvanula na stranicama tima koji stoji iza prošlogodišnjeg hita. Gold pretplatnici tako će moći iskusiti ovu uzbudljivu i taktički orijentiranu FPS igru ukoliko to ranije nisu učinili. Igra će također biti i na popustu naredni tjedan pa ukoliko se odlučite na kupnju možete nastaviti tamo gdje ste stali po završetku ove vikend akcije.


Raibow Six Siege nudi pregršt noviteta

Rainbow Six Siege igračima nudi mogućnost da iskuse napeti i strateški pristup FPS žanru. Odmah u početku, igra vas postavlja u ulogu specijalnih jedinica ili kriminalaca te se na nešto manjim mapama i kombinacijom raznih oružja, oruđa i gadgeta borite za prevlast. U svibnju je izašao i Operation Dust Line DLC uz koji su igrači dobili pristup novitetima poput novih klasa, mapa i oružja. Tu su također i svježe kozmetičke preinake u obliku novih skinova.  Rainbow Six može se pohvaliti i uvijek aktivnom zajednicom igrača koji su vrlo dobro prihvatili Pro League sustav natjecanja koji igra pruža. Upravo je u tijeku završnica druge sezone ovog natjecanja koja je ispunjena igračima na visokom nivou, a popraćena je i novčanim nagradama za iste. Finale Xbox One natjecatelja možete pratiti ove subote putem Twitch profila.


Ukoliko još niste igru isprobali, ovo je prilika da to učinite

Zaigrajte Rainbow Six Siege potpuno besplatno ovog vikenda na svojoj Xbox One konzoli, isprobajte operacije, iskusite interaktivno okruženje mapa, taktičku inovativnost i uvjerite se zašto milijuni igrača i dalje igraju ovaj naslov. tokom tjedna moći ćete putem online Xbox trgovine pristupiti kupovini igre na posebnom popustu, koji će se znati krajem besplatnog eventa. Ukoliko kupite igru, svi odrađeni achievmenti te ingame napredak kojeg ste ostvarili tokom vikenda zadržati će se na vašem profilu. Rainbow Six Siege možete preuzeti putem Gold sekcije na vašem Home zaslonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *