Battlefield 1 već neko vrijeme dobiva nove sadržaje svakog mjeseca, a razvojni tim DICE je putem službenih stranica igrače obavijestio kako razmišljaju o podebljanom sadržaju u obliku specijalnih mapa. Prva noćna mapu tek mora izaći u lipnju, a već su objavili neke detalje o drugoj koja će stići nakon nje.


Nova mapa krije se iza imena Prise de Tahure

Mapa kojoj je tim dodijelio naziv Prise de Tahure odvijat će se u jesen nakon ofenzive Nivelle, a u glavnoj će ulozi imati Francuze koji očajnički nastoje zadržati ponovno osvojenu regiju Butte-de-Tahure. Protivnici su naravno Nijemci, a prilagodljivost i taktika je ono što razvojni tim preporučuje za uspješno nadmudrivanje protivnika.

Ne zna se kada će točno ova mapa biti dostupna, ali oni koji su nestrpljivi mogu sudjelovati u testiranju putem CTE, odnosno Community Test Environmenta. No zato će prva mapa koju su EA i DICE najavili, Nivelle Nights, stići početkom lipnja za sve vlasnike Battlefield 1 Premium Passa, a smještena je na blatnjavim bojištima između Malmaisona i Soupira.

Naravno, to nije kraj planova za Battlefield 1. Na EA Play konferenciji koja se održava 10. lipnja će DICE otkriti detalje o prvoj ekspanziji koja će se pozabaviti Rusima, a prije toga će izaći nadogradnja za svibanj koja će optimizirati osnovnu igru i poboljšati Operations mod uz još neke dodatke koji zasad nisu specificirani.

Battlefield 1 je pokupio odlične ocjene i vraćanje u ljudsku prošlost je DICE-u i EA-ju bio pun pogodak, a ako sami želite uskočiti u virtualne rovove zaputite se ovdje kako biste saznali sve potrebne informacije.

battlefield 1 nova mapa

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *