Novi Far Cry Primal najavljen je za veljaču 2016. na PlayStationu 4 i Xbox One konzolama, dok je za PC najavljen nešto kasnije, u ožujku. Prema očekivanjima, radi se o još jednoj akcijskoj avanturi u serijalu koja će se ovaj puta odvijati u kamenom dobu, točnije oko 10 000 BC.


Far Cry Primal okreće novu stranicu

To je vrijeme kada su naši preci otkrili vatru te počeli koristiti oružja i alate u svakodnevnom životu. Tradicionalno pucanje, modificiranje oružja i vožnja vozila će očito izostati, kao i cijela trgovačka mehanika unutar igre. Igraču će se na izbor staviti oružja poput koplja, sjekira i luka i strijele primjerice, koja će sva morati biti napravljena od materijala prikupljenog unutar igre. Definitivno značajna promjena u odnosu na ustaljenu Far Cry formulu, ali u pravo vrijeme obzirom da nakon četiri relativno slična nastavka serijal definitivno zaslužuje obnovu iz temelja. Službeni trailer u nastavku dobro prikazuje tematiku i promjene s kojima će se novi Far Cry Primal dičiti:

Prvi konkretan gameplay video očekujemo 3. prosinca i to na Game Awards 2015 sajmu. Far Cry: Primal će, kao i ostatak igara na predstavljanju, biti moguće pratiti putem širokog spektra streaming servisa – uključujući Twitch i YouTube Gaming. Cijeli popis servisa i portala koji će pratiti sajam možete naći ovdje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *