Svake godine 4. svibnja ljubitelji svega vezanog uz Star Wars slave taj dan izrekom “May the 4th Be With You”, budući da je to veoma slično poznatoj izreci “May the Force Be With You”. To naravno znači da ljubitelji igara tada imaju mogućnost proširivanja i kompletiranja svoje kolekcije serijala Star Wars jer se održavaju brojne rasprodaje, a ni ova godina nije iznimka.


Popuste možete pronaći na servisima Steam, GOG.com i Humble Bundle

Čini se kako su se ove godine svi odlučili malo više isprsiti, pa tako osim velike rasprodaje na Steamu mogu se pronaći jednako impresivne i na GOG.comu i Humble Bundleu. Ako želite zgrabiti koju Star Wars igru, morate samo odlučiti koji vam je servis draži. GOG.com jedini nudi igre bez DRM zaštite, pa ako želite biti sigurni da će igre uvijek biti vaše to vam je najsigurniji izbor.

Na svakom od servisa ćete pronaći razne kolekcije, pa ćemo mi izdvojiti neke. Steam primjerice nudi Star Wars Complete Collection u kojoj se nalazi 24 igre, a prodaje se po cijeni od 60,68 eura. Ako već posjedujete neke igre iz kolekcije cijena će vam se automatski sniziti. Zatim se nudi Star Wars X-Wing Bundle s četiri igre za 13,99 eura i Lucasarts Jedi Knight Bundle s pet igara za 4,99 eura. Osim toga ćete pronaći brdo drugih igara koji se ne nalaze u paketima, pa sami proučite što se nudi ovdje.

GOG.com nudi ukupno 19 igara, a ako ih želite kupiti sve koštat će vas 54,71 eura, odnosno 67 posto manje od pune cijene. Na GOG-u možete birati točno što vas zanima i ostvariti maksimalni popust od 75 posto.

Za kraj je ostao Humble Bundle koji kao i Steam nudi neke kolekcije – njihov Star Wars Collection ima 14 igara i košta 21,38 eura, Star Wars Classics Collection ima osam igara za 18,49 eura, X-Wing Bundle je isti kao i na Steamu i tu košta također 13,99 eura, isto vrijedi za Jedi Knight Collection. Cijelu njihovu ponudu možete pogledati ovdje.

Na sva tri servisa popusti vrijede do ponedjeljka, pa ako ste zainteresirani za nešto od toga imate dovoljno vremena za donošenje odluke. May the 4th Be With You!

star wars rasprodaja

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *