Američki ogranak izdavača Bandai Namco i razvojni studio Slightly Mad objavili su kako će igračima do kraja ove godine omogućiti igranje nove trkaće igre Project CARS 2. Original je izašao početkom 2015. godine i prikupio solidne ocjene i od igrača i od kritičara, a Slightly Mad kaže kako će nastavak biti “najuvjerljivija i tehnički najnaprednija trkaća simulacija”.


Project CARS 2 je u izradi za PC, Xbox One i PS4

Razvojni tim za ovu realnu simulaciju utrkivanja priprema 170 licenciranih automobila, više od 60 staza, nove discipline koje uključuju vožnju na ledu, zemlji, snijegu i po blatu te mod kojeg je igraća zajednica tražila – Online Championships. Slightly Mad je zamislio da bi bilo dobro da Project CARS 2 ima podršku za 12K rezoluciju koju je moguće postići spajanjem tri 4K monitora na računalu kako bi dobili panoramski pogled iz vozačevog sjedala.

Izdavač Bandai Namco je uvjeren kako ni jedna druga trkaća igra ne može doći blizu izgledu, fizici i umjetnoj inteligenciji koji u kombinaciji s dinamičnim promjenama vremena, usavršenim kontrolama i ljubavlju prema eSports sceni omogućuju igračima da prožive svoje trkaće ambicije. Zvuči obećavajuće, a vidjet ćemo hoće li razvojni tim uspjeti ispuniti ta obećanja.

Project CARS 2 zasad nema točan datum izlaska, ali je onaj okvirni smješten u kraj godine. Igra će izaći za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a u čast ove najave izdan je i prikladni trailer. Bandai sve zainteresirane upućuje na službene stranice gdje se zasad nalaze samo osnovne informacije. Za kraj ćemo spomenuti da se trenutno originalni Project CARS prodaje po 66 posto nižoj cijeni na Steamu, ako ste zainteresirani.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *