Pobijediti bilo koji DotA 2 meč bez sudjelovanja u bitkama se čini nemoguće. Killovi donose gold koji vas može znatno poboljšati, a neprijateljski tim sigurno neće biti jednako posvećen miru. Imati kompetitivan uspjeh kao DotA 2 pacifist se čini smiješno, no upravo to CryptoN nastavlja postizati, revolucionirajući profesionalnu DotA 2 scenu u međuvremenu.


Recite što hoćete, izgubiti na ovaj način ne može biti ugodno

JohnnyCryptoN i njegov tim možda nisu bili individualno poznati kao DotA 2 profesionalci, no sad već popularni tim je banuo na pro scenu s razrađenijom strategijom od većine. Njihov cilj je bilo pobijediti i to tako da će u potpunosti izbjegavati sukob s protivničkim timom.

Njihovi naumi su podržani kompozicijom tima, pošto CryptoN uvijek bira likove koji dobro pushaju i mogu izdržati žestoku obranu. Unatoč razumnoj vještini svakog od individualnih igrača, rijetko tko je očekivao pobjedu poput one na Europe Open Qualifier. CryptoN je tamo bio stavljen protiv GOOMBA Gaminga, koji se svojski potrudio da zaustavi CryptoN i bar pokuša usporiti njihov put prema slavi.

No CryptoNova taktika je bila odveć razrađena, te je GOOMBA izgubio u manje od dvadeset minuta. Završni score je bio 22-2, no, nevjerojatno, za gubitnički tim, a dva killa s CryptoNove strane su bila rezultat krivog prosuđivanja.

Ovom pobjedom CryptoN nastavlja svoju kvalifikaciju, te se samo možemo nadati da će uspjeti plasman u međunarodni turnir. Čak i ako ne uspiju doći do TI7 turnira, vidjeti amaterski tim s ovolikom posvećenošću taktici je zasigurno inspiriralo mnoge da okupe tim i vide što natjecateljske vode pružaju.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *