Twitter korisnik po imenom Wario64 svojim je budnim okom na Steamu ugledao datum izlaska druge velike ekspanzije za odlični RPG The Witcher 3: Wild Hunt te ga je putem te društvene mreže odlučio podijeliti. Iako je CD Projekt Red u međuvremenu uklonio stranicu na Valveovom servisu, prema ulovljenoj slici Blood and Wine stiže 30. svibnja.


The Witcher 3: Blood and Wine – vjerojatno posljednja Geraltova avantura

Popularni razvojni tim iz Poljske je odlučio kako će Blood and Wine biti posljednja avantura u kojoj će glavni protagonist biti karizmatični Bijeli Vuk. Ova ekspanzija će donijeti minimalno 20 sati gameplayja, a svi oni koji žele što više vremena provesti u ovom fantazijskom svijetu moći će tražiti nova oružja, oklope ili zajedno s Geraltom uzgajati vinove loze u novoj regiji u kojoj je ekspanzija smještena.

Što se tiče samog serijala Witcher, CD Projekt nije isključio mogućnost nove igre smještene u tom svijetu, ali kad se odluče upusiti u potencijalni razvoj novog naslova imat će neku drugu priču za ispričati. Možemo pretpostaviti da će se ovaj razvojni tim nakon izlaska Blood and Winea u potpunosti posvetiti Cyberpunku 2077 za kojeg kažu da je mnogostruko veći i ambiciozniji od cijelog Witcher serijala. Svakako se veselimo novom druženju s Geraltom te daljnjim planovima jednog od cjenjenijih razvojnih timova u današnjoj igraćoj industriji.

witcher blood 3

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *