Veoma iščekivani i ekstenzivno promovirani šesti nastavak u strateškom serijalu Civilization izlazi ovog petka za PC. Kao posljednju pripremu razvojni tim Firaxis Games i izdavač 2K izdali su šest videa u “How To” kategoriji kojima će još malo zagolicati maštu igrača koji se jedva čekaju dočepati igre, kao i skratiti im još ova dva dana čekanja.


Posljednje pripreme za Civilization VI uz tutoriale

Ako ste jedan od onih koji nestrpljivo čekaju da Civ VI izađe, evo što razvojni tim smatra osnovama igre. U prvom videu su objasnili kako odabrati civilizaciju koja vam najviše odgovara, a zatim su pokrili kako započeti s prvim potezima, kako istraživati, kako se nositi s barbarima, kako se baviti diplomacijom tako da djeluje te za kraj kako doći do pomoći za igru.

Civilization VI prati pravilo 33/33/33 koje kaže kako se nastavak mora sastojati od 33 posto uspostavljenih sustava, 33 posto poboljšanih sustava u odnosu na prethodnika i 33 posto novog sadržaja. Na ovoj igri radi dio Firaxisovih timova koji su zaslužni za ekspanzije za Civilization V, pa je pretpostavka da će većina mehanika na kojima su oni radili biti implementirane u novoj igri.

Firaxis i 2K su uz ove nove video uratke do sada prikazali sve civilizacije koje će biti dostupne u igri, a svi oni koji su već kupili igru imaju mogućnost preloada. Civilization VI će postati dostupan u petak u ponoć, a ako vam treba više informacija o igri posjetite službene stranice.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *