U posljednjih dvadeset dana razvojni tim Hello Games i Sony pripremili su četiri trailera u kojima su pokrili četiri aspekta nadolazeće i veoma iščekivane igre svemirskog istraživanja No Man’s Sky. Oni su obuhvatili istraživanje, boru, trgovanje i preživljavanje, a najnoviji trailer kojeg su objavili obuhvaća sve četiri stvari i služi kao posljednje “nabrijavanje” prije nego što igra napokon stigne idućeg tjedna.


No Man’s Sky stiže idućeg tjedna, ali su datumi izlaska zbunjujući

Ovu smo igru trebali zaigrati 24. lipnja, ali je nešto prije toga Hello Games odgodio datum izlaska za kolovoz. Razlozi su uvijek isti – pružiti što bolje iskustvo koje odgovara njihovoj viziji te koje će istovremeno zadovoljiti igrače. Datum kojeg su zatim odredili bio je 10. kolovoza za naše, europsko tržište, no došlo je do pomutnje oko različitog datuma izlaska za PS4 i PC verziju.

Prema novim informacijama ili točnije službenim stranicama Hello Gamesa, PC verzija igre izlazi dva dana nakon one za PlayStation 4, iako su obje verzije trebale izaći istovremeno. Ako ne dođe do nekih promjena igrači će na svojim Sonyjevim konzolama zaigrati No Man’s Sky onako kako je bilo rečeno – sljedeće srijede, dok će PC igrači pričekati dva dana više i dobiti priliku zaigrati ju u petak.

Za kraj ćemo napomenuti da se zadnjih par dana razvojni tim bori sa snimkama gameplayja koji je procurio na internet koje su uklonjene s Youtubea, ali se još uvijek nalaze na predjelima interneta koje nećemo precizno imenovati. Glavni čovjek Hello Gamesa, Sean Murray, je zamolio igrače da se strpe i da ne gledaju ništa prije nego što igra izađe. Više informacija o njoj možete pronaći ovdje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *